Göteborgs billigaste städning?

Letar du efter professionella städtjänster i Göteborg med omnejd till låga och fasta priser? Då har du hittat rätt. Vi är en väletablerad städfirma som levererar hög kvalitet utan att det kostar skjortan.

Fasta låga priser både för privatpersoner och företag.

Billigt pris på städning i Göteborg och Partille

Från 249 kr/timme utan bindningstid & med garanti

Upptäck våra högkvalitativa städtjänster till oslagbara priser, från endast 249 kr/timme! Vi tror på flexibilitet, så hos oss finns ingen bindningstid. Dessutom erbjuder vi en unik garanti – om du inte är nöjd, städar vi om. Oavsett om du behöver regelbunden hemstädning, storstädning eller flyttstädning, är vi redo att leverera resultat utöver det vanliga. Välj oss för att uppleva skillnaden i kvalitet, pris och service.

Vanliga frågor om våra städpriser

Få ett fast pris på städning i Göteborg:

Kontakta oss på telefon eller via hemsidan via vårt offerformulär eller chatten.

Vi diskuterar mer i detalj vad ni behöver hjälp med och tar fram en offert.

Är ni nöjda med offerten så bokar vi in uppstart av städningen enligt önskemål.

Billig städning med 50% avdrag direkt på fakturan

Med oss får du 50% avdrag direkt på fakturan tack vare RUT-avdraget. Detta gör våra redan låga priser på städning ännu mer attraktiva. Oavsett om du är i behov av en enstaka storstädning, flyttstädning eller regelbunden hemstädning, gör vi processen smidig och ekonomisk för dig.

Vill du ha offert eller boka provstädning?

Vill du veta mer om våra priser på städtjänster i Göteborg? Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer information och prisförslag.

Fast lågt pris
Kvalitetsgaranti
Egen kontaktperson