Flyttstädning i Göteborg.

Behöver du hjälp med flyttstädning i Partille, Mölndal, Landvetter eller annan ort i Göteborgsområdet? Vi är här för att göra processen smidigare för dig. Vårt städteam tar hand om allt – från dammtorkning till fönsterputs. Vi säkerställer att ditt gamla hem lämnas skinande rent och redo för de nya ägarna. Med vår hjälp kan du fokusera på din nya bostad och lämna flyttstädningen till oss.

Priser från 249 kr/timme

Flyttstädning Göteborg, Partille och Mölndal

Flyttstäd med garanti

När du anlitar oss för flyttstädning i Göteborg med omnejd får du inte bara en professionell och noggrann städning, utan även en städning med garanti. Om det finns något du eller den som flyttar in inte är nöjd med, kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad. Vår flyttstädning ger dig trygghet och tid att fokusera på ditt nya hem.

Vad ingår i flyttstädningen?

Så här bokar du flyttstädning:

Kontakta oss på telefon eller via hemsidan och ange när du behöver hjälp med flyttstädning.

Vi hör av oss till dig för att stämma av detaljerna, sen tar vi fram en offert för flyttstädningen.

Är du nöjd med offerten så godkänner du den och vi bokar in ett datum enligt dina önskemål.

Hur fungerar flyttstädning?

Vår tjänst för flyttstädning i Göteborg är enkel och bekymmersfri. När du bokar tjänsten, kommer våra professionella städare till ditt hem vid avtalad tid. Vi utför en grundlig rengöring av alla rum, inklusive kök, badrum, vardagsrum och sovrum. Allt från fönsterputs till dammtorkning tas om hand. Om något inte uppfyller dina förväntningar, återkommer vi och rättar till det utan extra kostnad.

Vill du boka flyttstädning?

Bor du i Göteborgområdet och behöver hjälp med städning i samband med flytt? Kontakta oss så återkommer vi till dig med en offert för flyttstädning inom kort.

Fast lågt pris
Nöjd kund-garanti
Boka med kort varsel

Andra tjänster