Trappstädning i Göteborg.

Vi erbjuder trappstädning för fastigheter och BRF:er. Hos oss får du alltid fast pris och vi städar era trappor på tider som passar er. Kontakta oss redan idag för att få en offert.

Fast lågt pris.

Trappstädning Göteborg, Partille och Mölndal.

Trappstädning BRF bostadsrättsförening

Är ni en BRF som vill höja boendekvaliteten och skapa en trivsammare atmosfär? Vi erbjuder professionell trappstädning som garanterar ett rent och välkomnande utrymme. Med vårt team av erfarna städare blir trapphusen inte bara renare, utan även säkrare och mer inbjudande för alla boende. Dessutom bidrar regelbunden städning till att förlänga byggnadens livslängd. Kontakta oss idag för mer information och prisförslag.

Vad ingår i trappstädningen?

Så här bokar du trappstädning:

Kontakta oss på telefon eller via hemsidan via vårt offerformulär eller chatten.

Vi diskuterar mer i detalj vad ni behöver hjälp med och tar fram en offert.

Är ni nöjda med offerten så bokar vi in uppstart av städningen enligt önskemål.

Behöver du trappstädning i Göteborg?

Vi erbjuder professionell trappstädning till en bred kundbas, vilket inkluderar inte bara BRF:er, utan också privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp med städning av ditt flerfamiljshus, eller om du representerar ett företag med behov av regelbunden trappstädning så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för en offert.

Vill du boka trappstädning?

Vill du boka trappstädning i Göteborgområdet, till exempel Partille, Mölndal eller Landvetter? Kontakta oss så återkommer vi till dig med en offert för trappstädning inom kort.

Fast lågt pris
Kvalitetsgaranti
Egen kontaktperson