Storstädning i Göteborg.

Behöver du storstädning i Göteborgsområdet? Vi ger ditt hem en djup och noggrann rengöring. Beställ din kostnadsfria offert redan idag.

Priser från 249 kr/timme (minsta debitering 2 h)

Storstädning Göteborg och Partille.

RUT-avdrag på storstädning

Visste du att du kan använda RUT-avdraget för storstädning? Det innebär att du kan dra av upp till 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Passa på att utnyttja ditt RUT idag och få ett skinande hem till ett bra pris.

Vad ingår i storstädningen?

Så här bokar du storstädning:

Kontakta oss på telefon, via chatten på hemsidan eller via offertformuläret och ange vilken dag du vill ha storstädningen.

Vi hör av oss till dig för att få mer information om vad du behöver hjälp med. Sen tar vi fram en offert på storstädning.

För att boka storstädningen så godkänner du offerten. Efter ditt godkännande så bokar vi en tid enligt önskemål

Storstädning med full flexibilitet

Letar du efter flexibel storstädning i Göteborg? Vi hjälper kunder i Partille, Mölndal, Landvetter och andra orter kring Göteborg. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med – kanske en grundlig rengöring av köket, eller kanske hela hemmet? Du kan boka oss för enstaka tillfällen eller sätta upp återkommande städningar under året.

Vill du boka storstädning?

Vill du ha hjälp med storstädning i Göteborg med omnejd? Skicka in en offertförfrågan så återkommer vi till dig med ett prisförslag inom kort.

Alltid låga priser
Nöjd kund-garanti
Full flexibilitet

Andra tjänster