Städfirma i Landvetter.

Som en erfaren städfirma baserad i Göteborg, erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster, skräddarsydda för såväl privatpersoner som företag i Landvetter.

Städfirma Landvetter - Vi hjälper privatpersoner & företag med städning.

Hemstädning i Landvetter

Behöver du hjälp att städa ditt hem i Landvetter? Renoma Städ tillhandahåller flexibel hemstädning som inkluderar dammtorkning, golvvård och rengöring av kök och badrum, med användning av miljövänliga produkter och hög servicenivå. 

Vår ambition är att förenkla din vardag och frigöra din tid genom att anpassa vår städservice efter dina individuella behov och tidsplan. Oavsett om det gäller regelbunden städhjälp eller enstaka insatser står vi redo att assistera. Vi tar hand om städningen så att du kan njuta av ett rent och välkomnande hem.

Flyttstädning Landvetter

Vi erbjuder flyttstädning för att underlätta din flytt från eller till Landvetter. Vårt professionella team ser till att städningen uppfyller de höga krav som Mäklarsamfundets riktlinjer stipulerar.

Med vår hjälp kan du koncentrera dig på packning och organisering medan vi sköter det sista steget i din flyttprocess. Påbörja ditt nya kapitel i ett rent och inbjudande hem med vår hjälp.

Storstädning Landvetter

Letar du efter en pålitlig partner för en grundlig storstädning av ditt hem i Landvetter? Våra erfarna städare ser till att inget område förbises, från damning och skurning till desinficering av alla ytor. Vi djuprengör även ditt kök och badrum.

Med vår hjälp får du en renare och mer hälsosam boendemiljö, tveka inte att kontakta oss om du vill ha en offert.

Trappstädning Landvetter

Driver du företag eller representerar en bostadsrättsförening i Landvetter? Vi erbjuder professionell trappstädning med hög standard som bidrar till en välkomnande atmosfär för både boende och besökare.

Ta gärna kontakt med oss för att diskutera dina behov och hur vi kan hitta den bästa lösningen för dig.

Städfirma i Landvetter som har varit med länge

Vi på Renoma Städ har lång erfarenhet av professionell städning, både för hem och företag. När du anlitar oss får du en pålitlig partner för städning som använder miljövänliga produkter och alltid anpassar sina tjänster för att möta dina specifika behov. 

Företagsstädning i Landvetter

På Renoma Städ specialiserar vi oss på kontorsstädning och företagsstädning för att bidra till en produktiv och trivsam arbetsmiljö. Vår företagsstädning är anpassad för att främja en hälsosam och effektiv arbetsplats, med tjänster som omfattar allt från daglig underhållsstädning till mer omfattande storstädningar.

Vill du veta mer om vår kontorsstädning? Kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar ditt företag.

Vill du veta mer om våra städtjänster?

För ytterligare information eller för att boka städning i Landvetter, är du välkommen att kontakta oss via telefon, e-post, eller genom att fylla i vårt offertformulär på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra från dig.

Så här bokar du städning i Landvetter:

Kontakta oss genom att ringa oss, skriva i chatten eller eller fylla i offertformuläret på hemsidan.

Vi kontaktar dig för att gå igenom dina önskemål. Vi diskuterar olika städupplägg och svarar på dina frågor.

Du får en offert enligt dina önskemål och om du godkänner den så startar vi upp enligt överenskommelse.

Vanliga frågor om våra städtjänster

Bra städfirma i Landvetter

Letar du efter en bra städfirma i Landvetter? Vi erbjuder flexibla tider, konkurrenskraftiga priser och anpassar våra tjänster efter dina unika behov. Kontakta oss för mer information och bokning.

Behöver du städhjälp i Landvetter?

För ytterligare information eller frågor om våra städtjänster, är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder anpassade kostnadsförslag för ditt hem eller företag.