Städfirma i Mölndal.

Renoma Städ är din pålitliga partner för professionell städning i Mölndal. Vi är en städfirma i Göteborg med lång erfarenhet som erbjuder ett brett utbud av städtjänster, anpassade till både privatpersoner och företag i Mölndal.

Städfirma Mölndal - Vi hjälper dig med städningen

Hemstädning i Mölndal

Behöver du hjälp med att hålla ditt hem i Mölndal rent och snyggt? Renoma Städ erbjuder flexibel hemstädning, inklusive dammtorkning, golvvård och rengöring av kök och badrum med miljövänliga produkter och hög servicenivå.

Vårt mål är att ge dig en bekymmersfri upplevelse och mer tid till annat genom att anpassa vår städservice efter dina specifika behov och schema. Oavsett om du behöver regelbunden hjälp eller en engångsstädning är vi här för att hjälpa till. Låt oss ta hand om städningen så att du kan njuta av ett fräscht och inbjudande hem varje dag.

Flyttstädning Mölndal

Vår städfirma erbjuder flyttstäd som garanterar en smidig övergång från din gamla bostad till din nya. Oavsett om du flyttar inom samma område eller lämnar Mölndal för ett nytt äventyr, så ser vårt professionella team till att din flyttstädning sker enligt de höga standarder som Mäklarsamfundets riktlinjer kräver.

Med hjälp av våra städtjänster kan du fokusera på att packa och organisera utan att behöva oroa dig för städningen. Låt oss ta hand om det sista steget i flyttprocessen så att du kan börja ditt nya kapitel i livet med ett rent och inbjudande hem.

Storstädning Mölndal

För en grundlig genomgång av ditt hem, erbjuder vi storstädning som täcker alla hörn och vrår, för ett fräscht och rent hem.

Vi erbjuder en omfattande tjänst för dig som vill ha ditt hem noggrant rengjort. Vårt team av erfarna städare tar hand om varje detalj och ser till att inget lämnas åt slumpen. Vi dammar av, skurar, polerar och desinfekterar alla ytor för att ditt hem ska bli skinande rent och välkomnande.

Vi förstår vikten av en ren bostad för både välbefinnande och hälsa, och vår storstädning är designad för att ge dig ökad renlighet i din vardag. Från djuprengöring av kök och badrum till noggrann dammsugning och moppning av golv. Vi rengör även svåråtkomliga ställen som under möbler och ovanpå skåp – inga utrymmen förbises.

Trappstädning Mölndal

Vi erbjuder professionell trappstädning för bostadsföreningar och företag i Mölndal, med fokus på säkerhet och renhet.

Vår personal har lång erfarenhet, är pålitlig och har alltid säkerheten i åtanke när de utför sitt arbete. Med regelbunden trappstädning från oss kan ni säkerställa en trevlig atmosfär för både boende och besökare. 

Städfirma i Mölndal med lång erfarenhet

Med år av erfarenhet som städföretag i Göteborg har vi byggt upp en gedigen kunskap och en förståelse för våra kunders unika behov. Vår städpersonal är inte bara noggrann och effektiv, utan också utrustad med de senaste verktygen och miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa ett skinande rent resultat varje gång.

Företagsstädning i Mölndal

Renoma Städ specialiserar sig på kontorsstädning och företagsstädning för att skapa en produktiv och trevlig arbetsmiljö. Vi hjälper företag i hela Göteborg, inklusive Partille.

Vår företagsstädning är designad för att skapa en hälsosam och produktiv miljö där era anställda kan trivas och prestera sitt bästa. Vi tar hand om allt från daglig underhållsstädning till omfattande storstädningar, med tjänster som inkluderar dammborttagning, golvvård och sanitetsunderhåll. 

Vårt mål är att ert företag ska kunna ge ett professionellt och välkomnande intryck till både medarbetare och besökare.

Vill du veta mer om våra städtjänster?

För mer information eller för att boka städning i Mölndal, kontakta oss via telefon, e-post, eller genom att fylla i offertformuläret på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov.

Så här bokar du städning i Mölndal:

Kontakta oss genom att ringa oss, skriva i chatten eller eller fylla i offertformuläret på hemsidan.

Vi kontaktar dig för att gå igenom dina önskemål. Vi diskuterar olika städupplägg och svarar på dina frågor.

Du får en offert enligt dina önskemål och om du godkänner den så startar vi upp enligt överenskommelse.

Vanliga frågor om våra städtjänster

Bra städfirma i Mölndal

På Renoma Städ i Mölndal är vi stolta över vår erfarna och professionella personal. Vi erbjuder flexibla tider, konkurrenskraftiga priser och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Kontakta oss för att boka din nästa städning till ett förmånligt pris.

Behöver du städhjälp i Mölndal?

För mer information eller om du har frågor om våra städtjänster, är du välkommen att kontakta vår kundservice. Vi erbjuder skräddarsydda kostnadsförslag för ditt hem eller kontor.