Skip to main content

Hemstädning

Vi hjälper dig med din hemstädning. Du bestämmer själv hur ofta du behöver hjälp; veckovis, varannan vecka eller vid enstaka tillfällen.

Känslan av att tiden inte riktigt räcker till känner vi nog alla bitvis. Hur vi än planerar och stressar förblir många saker ogjorda och däribland städningen av hemmet.

Känner du igen dig? Boka då vår hemstädning så tar vi på oss ansvaret. Med erfarenhet och skräddarsydda lösningar möter vi alla våra kunders varierande behov där målet är att överträffa förväntningarna.

Professionell hjälp på dina villkor
När vi åtar oss ett städuppdrag är det oavkortat med den specifika kunden i fokus. Att resultatet känns proffsigt och återspeglar det förväntade är en självklarhet. Men utöver det är vi också måna om att du ska känna dig trygg och tillfreds med oss som städfirma. Det är du som styr vilka moment som ska genomföras och hur du vill att städfrekvensen ska se ut. Vi besvarar sedan önskemålen med skräddarsydda städupplägg som möter alla de högt ställda kraven. Så långt det är möjligt kommer sedan samma städare dyka upp till samtliga tillfällen vilket bygger god kommunikation och kundkontakt.

För att försäkra oss lite extra om att du känner dig nöjd lämnar vi alltid garanti på det som utförts. Skulle du uppleva missnöje är du välkommen med dina invändningar så åtgärdar vi omgående de upplevda felen.

Glöm inte att nyttja rutavdraget!
Vid bokning av hemstädning har du möjlighet att använda rut-avdraget. En skattereduktion som gör vår redan prisvärda hemstädning om än mer uppskattad och värdefull. Meddela oss om du vill använda rut i samband med bokningen så hanterar vi resten. Vi sköter all kontakt med skatteverket och drar av summan redan i offert och faktura. Vill du läsa mer om kriterier eller se hur mycket du har kvar för året hittar du all information på Skatteverkets hemsida.

Uppskattad hemstädning
Skulle du liksom våra nuvarande kunder uppskatta känslan av ett nystädat hem samtidigt som du får mer tid över till annat? Låt oss höra mer om vad du behöver så skräddarsyr vi städupplägget efter behov. Vårt jobb är att forma smarta och långsiktiga lösningar och ser inga jobb som för stora eller för små. Kontakta oss direkt för svar på eventuella frågor, en offertförfrågan eller hjälp med omnejd.