flyttstädning

Vi hjälper dig med din flyttstädning. Vi städar ur ditt gamla hem så att du kan fokusera på ditt nya istället.

En flytt innefattar en rad tunga moment där flyttstädnings oftast upplevs som den mest utmanande. Överlåt uppgiften till oss och lösgör lite värdefull tid som du istället kan lägga på annat. Medan du fokuserar på att packa upp och komma tillrätta städar vi ur ditt gamla hem med resultat som garanterat blir godkänt.

Professionell städning som uppnår alla högt ställda krav

En flyttstädning är betydligt mer omfattande än en vanlig städning och dessutom kommer resultatet också granskas med kritiska ögon. Dess syfte är att återställa hemmet till så nära nyskick det är möjligt vilket innebär genomgående rengöring av samtliga ytor. Även de som är dolda eller mer svåråtkomliga och kanske vanligtvis inte inkluderas i den regelmässiga städningen. Bakom spisen, ovanpå garderober och skåp, bakom element, persienner, lister, golvbrunnar med mera ska rengöras. Golv, väggar och tak ska torkas av, fönster putsas både på insida, mellan och utanpå och har man garage, vind, förråd eller altan ska också dessa städas ur.

Tryggt och garanterat uppskattat av alla parter

Den vanligaste orsaken till undermåligt resultat är brist på erfarenhet och kunskap. Att man helt enkelt inte vet precis vad som ska göras eller har struktur och planering för hur det ska genomföras. Något som vi på Renoma Städ däremot har gott utav och gärna delar med oss av till våra kunder. Samtliga medarbetare är utbildade för uppgifterna de tilldelas och med kompletta städlistor faller inget mellan stolarna. Systematiskt och effektivt möter vi alla tänkbara behov och städar för resultat som garanterat kommer uppskattas av samtliga parter.


För extra trygghet lämnar vi alltid nöjd kund garanti på städarbetet. Skulle det mot förmodan komma invändningar tar vi givetvis fullt ansvar för arbetet vi utfört. Så snart som möjligt kommer vi då att åtgärda de upplevda felen och du behöver aldrig se tillbaka.

Boka flyttstädning

Fokusera på det roliga kring flytten och låt oss ta hand om det tyngsta lasset. Har du frågor om oss, vår flyttstädning, en offertförfrågan eller vill du ha hjälp med omnejd? Tveka inte utan kontakta oss direkt så tar vi tillsammans fram en passande lösning.

Boka städning redan idag!

Skicka en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan!